Veel gestelde vragen over gebruik

Hieronder wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen over het gebruik van Vrijwilligersagenda.nl. Wanneer je vraag er niet tussen staat, neem dan contact op met je coordinator.

Ik kan niet inloggen

Inloggen doe je met je emailadres en je eigen gekozen wachtwoord. Wij kennen je wachtwoord niet en kunnen de niet voor je achterhalen!

Wanneer je niet kan inloggen, kan dat liggen aan een aantal verschillende oorzaken:

  • Controleer of je het juiste emailadres gebruikt – de coordinator van je organisatie kan je aangeven welk emailadres gebruikt moet worden
  • Gebruik het juiste wachtwoord – ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de Wachtwoord vergeten link op de loginpagina.
Wachtwoord vergeten

Allereerst: wij weten je wachtwoord ook niet, en deze kunnen we ook niet achterhalen.

Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je op de login pagina klikken op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan je emailadres invoeren waar we een mailtje naar toe gestuurd wordt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik wil de wekelijkse mail niet

Helaas, wanneer je gebruik maakt van Vrijwilligersagenda.nl en je bent aangesloten bij een organisatie, dan krijg je altijd de wekelijkse mail met de laatste toegevoegde activiteiten.

De enige oplossing om deze mail niet meer te ontvangen is geen gebruik te maken van Vrijwilligersagenda.nl.

Ik heb de wekelijkse mail niet ontvangen

Elke week, meestal op vrijdagmiddag, wordt een mail uitgestuurd met de laatste toegevoegde activiteiten. Mocht je deze niet ontvangen, controleer dan het volgende:

  • Gebruik je het juiste emailadres op vrijwilligersagenda.nl?
  • Controlleer je Spam of Ongewenste mails folder in je emailprogramma
  • Vraag je coordinator of de wekelijkse mail aan staat voor jouw organisatie en elke week verzonden wordt
Ik heb interesse getoond... wat nu?

Wanneer je interesse getoond hebt in het uitvoeren van een activiteit, dan is het aan de coordinator van je organisatie om te beslissen om je toe te kennen. Je bent dus niet automatisch toegekend aan de activiteit om deze uit te voeren.

Wacht dus een bericht van je coordinator af of je toegekend bent. HiIervan krijg je niet automatisch bericht.

Hoe kan ik interesse tonen in het uitvoeren van een activiteit?

Wanneer je in een van de agenda’s/roosters een activiteit ziet die je graag wilt uitvoeren, dan kun je interesse tonen. Volg de volgende acties:

  • Open de agenda
  • Navigeer naar de activiteit
  • Klik onderaan de pagina op de grijze Interesse tonen.

Het kan zijn dat voor een activiteit verschillende soorten vrijwilligers gezocht worden, zorg ervoor dat je op de juiste regel op de knop drukt.

Is er ook een iPhone of Android app?

Helaas, er is geen app beschikbaar voor iPhone of Android. Maar, we hebben er wel voor gezorgd dat ons programma goed te gebruiken is op je mobiel. Open je browser en ga naar www.vrijwilligersagenda.nl.

Kan er lokaal uitleg gegeven worden?

Er kan lokaal uitleg of een presentatie gegeven worden, bijvoorbeeld aan vrijwilligers en/of coordinatoren. Hiervoor vragen wij een vergoeding, deze is onder andere afhankelijk van de afstand en de tijd benodigd.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.